Werk

Dagelijks zetten wij ons met veel enthousiasme in voor onze opdrachtgevers

We hebben een ruim aanbod in verschillende soorten vloeren. Voor elke ruimte in uw bedrijf of woonruimte hebben we een geschikte en passende oplossing.

IMG_0265

Portland vloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van vloeren. Wij zijn het aangewezen adres om uw project van A tot Z volledig te realiseren. Voor u als klant hechten we waarde aan dat u voor, tijdens en na uw project een vast aanspreekpunt hebt. Doordat we met kwalitatief hoogwaardige vloerproducten werken, kunt u er zeker van zijn dat uw vloer jarenlang het gewenste resultaat geeft. Het is belangrijk dat de juiste toebehoren voor uw vloersysteem in de juiste ruimte toegepast wordt.

Portland Vloeren is het adres voor het adviseren, leveren en aanbrengen van uw vloer. In onze showroom in Heenvliet adviseren we u graag. Bezoek onze pagina ‘Contact’ voor adres- en openingstijden.

Zo zal een vloer voor een autogarage een andere kwaliteit hebben dan een woonkamervloer.

U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim aanbod aan vloeren.

Als u op zoek bent naar een speciale vloer voor uw bedrijf of particulier, een vloer zoekt voor de werkplek of woonkamer, dan bent u bij Portland vloeren aan het juiste adres. Onze vloeren zijn voor verschillende doeleinden toepasbaar en zijn van een zeer hoge kwaliteit. Bent u geinteresseerd in onze producten of wilt u meer weten over bijvoorbeeld:
zand, cement dekvloer, epoxy mortel, epoxy gietvloeren, polyurethaan gietvloeren, PU en epoxy coating, egaliseren ?

Bent u op zoek naar een bedrijf die professioneel en betrokken te werk gaat? Dan bent u bij Portland Vloeren altijd goed.

Neem eens contact met ons op.